Films in opdracht

Documentaires, educatieve en informatieve films

Ik werk graag samen met creatieve, vindingrijke mensen, voor bedrijven, organisaties en (zorg- en onderwijs) instellingen die zich inzetten voor een socialer, vitaler en duurzamer Nederland. Heb je een project, ideeën of producten die het verschil gaan maken in de samenleving? Laten we samenwerken! Jouw verhaal vertaal ik naar beeld zodat het impact maakt.

Films maken doe ik vanuit mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse in de mens. Mijn drijfveer? Het vertellen van positieve verhalen die inspireren en werken als blikopener. Verhalen die de ‘andere - positieve - kant’ van de samenleving belichten. Die van de bruggenbouwers, de wegvoorbereiders, de vernieuwers, de mensen die urgente maatschappelijke vraagstukken willen aanpakken en anders kijken naar de samenleving. Een samenleving die transformeert naar een socialere, vitalere en duurzamere wereld.

Het zijn díe verhalen die bewust maken, inspireren en een bijdrage leveren aan positieve maatschappelijke verandering. Die verhalen maak ik graag zichtbaar.

Films maken doe ik met een team van mediaprofessionals én door film te koppelen aan impactcampagnes. Want vanuit open dialoog kunnen we anders kijken en verandering in gang zetten. Authenticiteit staat daarbij voorop.

Inge Guffens
Inge Guffens