Privacy- en cookyverklaring

Mijn privacybelofte

Ik neem je privacy serieus. Bij elke keuze die ik maak, neem ik maatregelen om je privacy zo goed mogelijk te beschermen. Daarvoor heb ik een privacy verklaring opgesteld. De inhoud van onze gesprekken, afspraken, berichten of filmbestanden zijn veilig bij mij. Ik verkoop jouw gegevens en de films die ik voor jou maak niet door aan anderen.

Ik houd je op de hoogte

Als ik mijn privacy statement wijzig, pas ik deze aan op mijn website en breng je op de hoogte.

Privacy incidenten

Mocht er onverwacht iets niet goed gaan met de bescherming van je persoonsgegevens, dan informeer ik je daar zo snel mogelijk over. Als dit privacy incident voor jou ongunstige gevolgen heeft dan ga ik er alles aan doen om de gevolgen zo veel mogelijk te beperken.

Mijn gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van mijn diensten vraag ik jou om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op mijn eigen beveiligde server of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar mij stuurt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen mijn eigen beveiligde server of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Mijn (freelance) collega’s zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Keuzes voor persoonsgegevens

Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan mij is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als jij jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit bestanden wilt laten halen, kun je contact met mij opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookie policy

Wat is een cookie?

Ik maak op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op jouw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Google Analytics cookies

Via deze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Het uitzetten van cookies via browserinstellingen is eenvoudig in te stellen. Hieronder staat uitgelegd hoe u dat doet voor de 4 meest voorkomende browsers.

Wilt u cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.eu.

Vragen en feedback

Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacybeleid voldoe. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met mij opnemen:

Inge Guffens

KvK: 17279631
T: 06-48746229
E: hallo@ingeguffens.nl