Video communicatie voor de zorgsector

Totaalvisie op communicatie in de zorg!

Samenwerkingspartners Inge Guffens, Eva Zwart en Edwin van Seben, bundelden alle zorggerelateerde producties in FILMZORG.  Wij produceren visuele communicatie in de zorgsector.

Onze kracht zit in het maken van goedlopende pakkende filmverhalen. Dat doe wij door ons te verdiepen in de opdrachtgever en haar organisatie, door goed te luisteren naar hun verhaal, dit te vertalen naar een origineel voorstel om het vervolgens te verbeelden.

Out of the box

Iedere filmproductie is een nieuw avontuur waarbij wij op zoek gaan naar jouw specifieke, onderscheidende verhaal. Wij zetten creativiteit graag om en komen met verrassende ideeën. De boodschap of het communicatiedoel van de organisatie staat daarbij altijd centraal.

Een film maken doe je niet alleen. Dat vereist teamwork tussen opdrachtgevers en regisseur.  Als regisseur ben ik vast aanspreekpunt voor klanten waardoor ik snel kan schakelen.

Daarnaast werken wij al jarenlang naar volle tevredenheid samen met een vast team van freelance camera-, geluidsmannen, editors, animatoren, voice-over acteurs en fotografen.

Samen maken we het verschil!

Ga naar www.filmzorg.nl voor meer informatie.

Vorm

Films in opdracht