skip to Main Content

Workshop Pitch on Film

Conversie? Huh, wat is dat? Dat legt Sjeng Lenssen je uit in zijn Pitch on Film. Sjeng nam deel aan de workshop Pitch on Film. Leer in een dag hoe jij jouw verhaal krachtig op camera vertelt.

Wat is het

Tijdens de ééndaagse workshop leer ik je hoe je jouw verhaal krachtig kunt overbrengen op film. Ik kijk daarbij niet alleen naar de inhoud van jouw verhaal (en scherp die aan) maar leer je hoe je je presenteert op camera. Ik let daarbij op presentatietechnieken; lichaamshouding, stemgebruik, mimiek, het gebruik van je handen.

Voor wie

Zelfstandig Professionals die meer online zichtbaarheid willen én daarmee hun klantenkring wil vergroten.

Inhoud workshop

Ochtend | 9.00 – 12.30 uur
In de ochtend werken we aan de inhoud van jouw verhaal en hoe je dat gaat vertellen op camera. Een week vooraf aan de workshop ontvang je van mij per mail tips die je gaan helpen bij het formuleren van dat wat je wilt vertellen, hoe je dat overbrengt en – het allerbelangrijkste – aan wie je jouw pitch wilt vertellen. Jouw doelgroep.

Lunch | 12.30 – 13.30 uur
Lunch

Middag | 13.30 – 17.00 uur
Na de lunch gaan we aan de slag met de camera. Uiteraard gaan we eerst een paar keer oefenen. Als je voldoende vertrouwen hebt opgebouwd, leggen we jouw Pitch on Film definitief vast. Na de opnamedag gaat een editor voor jou aan de slag met de montage. Je ontvangt jouw pitch (via WeTransfer) voorzien van jouw naam, subtitel of payoff. Ook is de film voorzien van rechtenvrije muziek. Er is één correctieronde mogelijk waarbij je kleine wijzigingen aan ons kunt doorgeven. Wil je meer? Dat kan. Bijvoorbeeld extra grafische titels in beeld, jouw logo aan het einde van de film of extra beeldmateriaal (foto of video) toegevoegd. Daarvoor rekenen wij €75,00 uur p/u meerkosten.

Waneer

De volgende Pitch on Film is (op aanvraag)

Waar

Expodium Business Center, Koopvaardijweg 2, Oosterhout

Aantal cursisten (maximaal)

6 personen (de workshop gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen)

Kosten

€ 380,00 p.p. (ex btw)

Back To Top