skip to Main Content

Inge Guffens

freelance
regisseur &
filmmaker

Inge Guffens – Freelance Regisseur – Filmmaker

Hallo! Inge hier.

Sinds 2007 werk ik als zelfstandig filmregisseur en filmmaker van opdrachtfilms. Sinds 2016 maak ik ook documentaires.

Mijn glimlach op mijn gezicht wordt groter als ik maatschappelijke kwesties in de samenleving mag onderzoeken en vertalen naar een goedlopend, pakkend filmverhaal. Ik wil het publiek bereiken met verhalen die verteld moeten worden. Integere, menselijke verhalen die het grote duiden.

Dat kunnen verhalen zijn over zorg, welzijn, veiligheid, armoede, wonen, onderwijs, verduurzaming, integratie, voeding, maar ook globalisering en de circulaire economie hebben mijn aandacht. Ik belicht deze onderwerpen graag met film en wil daarmee een zo groot mogelijk publiek bereiken.

Sinds 2017 werk ik samen met een impact producer, waarbij films ook gekoppeld kunnen worden aan impact campagnes. Doel daarvan is dat:

  • film de juiste doelgroepen bereikt
  • maatschappelijke partners/stakeholders met elkaar worden verbonden tijdens bijeenkomsten
  • film daardoor ook een langer leven krijgt
  • de boodschap uit de film een bijdrage kan leveren aan structurele maatschappelijke verandering

Impact

Film gunt de kijker een blik achter de schermen in een wereld waar je zelf niet snel binnenkomt. Verhalen die werken als een spiegel of als blikopener voor de kijker. Ik zie film niet als een eindproduct maar wil dat een film een langer leven heeft en gebruikt wordt om een boodschap over te brengen voor zoveel mogelijk mensen. Want film zet aan tot denken, werkt als blikopener of kan worden ingezet als discussiestarter.

Ben jij op zoek naar de juiste regisseur voor een film of documentaire?  Ik ben gewend om onderdeel te zijn van een filmcrew en kan jouw film of documentaire daarnaast ook koppelen aan een impact campagne, voor meer spin-off .’

Meer weten hoe een film (en impactcampagne) voor jouw organisatie of netwerk het verschil kan maken? Vraag het me: hallo@ingeguffens.nl.

Meer informatie?

Mijn motto: een goed verhaal, gezien door de juiste mensen kan de wereld veranderen.

Inge Guffens

Telefoon: 06-48 74 62 29
E-mail: hallo@ingeguffens.nl
LinkedIn: Inge Guffens

Back To Top