skip to Main Content

Inge Guffens

freelance
regisseur &
filmmaker

Freelance Regisseur – Documentairemaker – Vlogtrainer

 

Hallo,

Mijn naam is Inge Guffens en ik werk als freelance filmregisseur voor de non-profit sector, overheden en commerciële organisaties.
Daarnaast maak ik Levensportretten voor particulieren. Dat is een filmportret waarin de hoofdpersoon de balans van zijn leven opmaakt en persoonlijke herinneringen deelt als herinnering voor later.

Out of the box

Mijn kracht zit in het maken van goedlopende pakkende filmverhalen. Dat doe ik door me te verdiepen in mijn opdrachtgever (en de organisatie), door goed te luisteren naar hun verhaal, dit te vertalen naar een origineel filmvoorstel om het vervolgens te verbeelden. Iedere filmproductie is een nieuw avontuur waarbij ik op zoek ga naar jouw specifieke, onderscheidende verhaal. Ik zet mijn creativiteit graag in en kom met verrassende ideeën. De boodschap of het communicatiedoel van de organisatie staat daarbij altijd centraal.

Impact met film

Mijn glimlach op mijn gezicht wordt groter als ik maatschappelijke kwesties in de samenleving mag onderzoeken en vertalen naar een goedlopend, pakkend filmverhaal. Ik wil het publiek bereiken met verhalen die verteld moeten worden. Integere, menselijke verhalen die het grote duiden.

Film gunt de kijker een blik achter de schermen in een wereld waar je zelf niet snel binnenkomt. Verhalen die werken als een spiegel of als blikopener voor de kijker. Ik zie film niet als een eindproduct maar wil dat een film een langer leven heeft en gebruikt wordt om een boodschap over te brengen voor zoveel mogelijk mensen. Want film zet aan tot denken, werkt als blikopener of kan worden ingezet als discussiestarter.

Ben jij op zoek naar de juiste regisseur voor een film of documentaire?  Ik ben gewend om onderdeel te zijn van een filmcrew en kan jouw film of documentaire daarnaast ook koppelen aan een impact campagne, voor meer spin-off .’

Meer weten hoe een film (en impactcampagne) voor jouw organisatie of netwerk het verschil kan maken? Vraag het me: hallo@ingeguffens.nl.

Meer informatie?

Mijn motto: een goed verhaal, gezien door de juiste mensen kan de wereld veranderen.

Inge Guffens

Telefoon: 06-48 74 62 29
E-mail: hallo@ingeguffens.nl
LinkedIn: Inge Guffens

Back To Top